Veelgestelde vragen
Bij niet tevreden moet ik het pakketje dan terugsturen en waarnaartoe?

Bent u niet tevreden dan halen we het pakketje kosteloos retour.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling boven de €100.- zijn de bezorgkosten gratis!

Heb ik garantie?

Jazeker! U mag van ons kwaliteit verwachten. Mocht u een product hebben besteld wat niet aan onze kwaliteitseisen voldoet dan gaan we zelfs zover voor u om het product kosteloos retour te halen en weer een vervangend product te leveren.

Mocht dit toch de oplossing niet zijn dan kunnen we met u samen in overleg een gedeelte of het volledige aankoopbedrag voor u crediteren en terugstorten op uw rekening.

Moet ik vooraf betalen?

Onze vaste klanten hoeven niet vooruit te betalen, bent u nieuw bij ons dan leveren wij uit zonder vooruitbetaling tot een bedrag van € 350.- Wilt u toch voor een hoger bedrag bestellen kan dat ook, wij verzorgen dan een Prepaid order die vooraf kan worden voldaan.


Hoe snel is mijn pakketje bij ons?

Alle materialen liggen in ons eigen magazijn op voorraad, het is dus mogelijk om de bestelling indien gewenst de volgende dag al bij u in huis te krijgen. Mocht het gaan om speciale verzoeken zijn wij in staat snel te schakelen en vaak al binnen een paar dagen te leveren.


Kan ik ook andere materialen zagen als steen met mijn zaagblad?

Met diamantbladen is het niet mogelijk andere materialen te zagen als steen. We hebben voor het zagen van ander materiaal speciale bladen beschikbaar… vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij uw verkoopspecialist van Koppel&GO!


Welk zaagblad heb ik nodig voor het zagen van beton?

Dit zijn bladen met een koelwaaier segment om de hitte die vrijkomt bij het zagen makkelijker te kunnen af-voeren. Ook is het mogelijk op dit materiaal bladen te leveren met een harder segment, wat de levensduur dan weer ten goede komt.


Welk zaagblad heb ik nodig voor het zagen van keramiek?

Je gebruikt hiervoor onze speciale zaagbladen met een doorlopend segment. We hebben zelfs zaagbladen voor verschillende diktes in tegels.


Welk asgat heeft mijn machine?

De vuistregel is vaak dat een motorslijper van de bekende merken Stihl asgat 20mm hebben, Husqvarna vanaf 2015 met een verwisselbare pas-ring asgat 20/25.4mm hebben. Zaagtafels over het algemeen 25.4mm en muurzagen asgat 15.87mm of 30mm.

We zeggen het vaak: Meten is weten en mocht u er nu echt niet uitkomen is er altijd een specialist voor u beschikbaar bij Koppel&GO!

Waarom zaagt mijn zaagblad niet meer?

Het segment waarmee gezaagd wordt is verbrand, dit kan komen door zagen met het verkeerde blad in het verkeerde materiaal (vaak te hard). Vaak is dit op te lossen door een blokje kalkzandsteen door te zagen om het blad weer op te scherpen.


Moet ik voorboren in hardhout?

Het hoeft niet, het mag wel… Voorboren geeft wel het voordeel dat de schroeven naderhand makkelijker te verwijderen zijn en mooier indraaien.


Wat is de levensduur standtijd van de zaagbladen?

Op onze premium bladen met diagonaal in lijn gelegd diamant kunnen wij een levensduur garantie afgeven die 2 tot 3x hoger ligt als de reguliere bladen. Bij de keramiekzaagbladen word vooral gekeken naar zaagresultaat.Is de 12V kabel geschikt voor meerdere systemen?

Onze kabel is te gebruiken op de meest bekende systemen met “prikkoppelingen”

Breken jullie RVS schroeven ook?

Onze RVS edelstaal geharde vlonderhoutschroeven breken ook zonder voorboren NIET, mits toegepast in de juiste dikte praktisch niet.


Kan ik ook asfalt zagen met mijn beton zaagblad?

Wij beschikken over bladen en boren voor verschillende materialen, om de hoogste levensduur en het best zagende karakter te verkrijgen is het wenselijk het juiste blad voor het juiste type materiaal in te zetten, doet u dit niet dan is het vragen om problemen.


Kan ik zowel droog als nat zagen met jullie bladen of droog of nat boren?

Met de keramiekzaagbladen dient altijd nat gezaagd te worden, onze betonbladen zijn geschikt voor zowel nat als droog zagen, echter geeft natzagen altijd de hoogste levensduur.

99% van de boren zijn bedoeld voor natte verwerking er zijn echter uitzonderingen mogelijk mits de machine en het materiaal hiervoor geschikt is.

Hoe zaag ik keramiek tegels?

Bij voorkeur op een zaagtafel, altijd nat en nooit droog! Je gebruikt hiervoor onze speciale zaagbladen met een doorlopend segment voor het mooist haalbare resultaat. We hebben zelfs zaagbladen voor verschillende diktes in tegels.