Over Koppel & Go

Bij Koppel & Go is kwaliteit de standaard

Kwaliteit is alles. Het is de basis voor onze werkwijze, ons productaanbod en onze relatie met u als klant. Wij staan garant voor een snelle levering van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherp tarief. Wij leveren onze producten dagelijks aan hoveniers, stratenmakers, installateurs en aannemers uit binnen- en buitenland.

Assortiment

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, vlekkeloze leveringen en een prettige relatie tussen u als klant en onze goed geïnformeerde productspecialisten. Daarom kiezen wij bewust voor een gespecialiseerd (en dus beperkt) assortiment, met uitsluitend artikelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoen. Ook kiezen wij bewust voor levering vanuit ons eigen magazijn om de bestellingen snel te kunnen bezorgen.

Ons gespecialiseerde productaanbod bestaat onder meer uit installatiekabel, diamantgereedschap (boren en zaagbladen), werkhandschoenen, zwakstroom tuinverlichtingskabel, boombeugels, schroeven, steenboren, betonboren, houtboren, pluggen, kabel- en buisklemmen, verbindingsmoffen, gehoorbescherming en multi-task bladen. Wij versturen deze producten direct vanuit eigen voorraad met tevredenheidsgarantie én in 99,9% van de gevallen gratis geleverd. Meer informatie over ons productaanbod vindt u hier.

Oorsprong & nabije toekomst

Koppel & Go is in 2001 opgericht in Haarlem. In 2004 verhuisde het bedrijf naar het Noord-Hollandse Winkel. Om te kunnen groeien werd in 2006 grond aangekocht op het bedrijventerrein Winkelerzand om aldaar een nieuw bedrijfspand met magazijn te laten bouwen. Het bedrijf is daar, sinds zij de nieuwe ruimte in 2007 kon betrekken, tot op de dag van vandaag gevestigd. Sindsdien is het bedrijf jaarlijks gegroeid. De komende jaren ligt de focus op het gestaag uitbreiden van het assortiment met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Contactformulier

Heeft u een vraag over een van onze producten of heeft u suggesties hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Dank je wel voor het invullen van het contactformulier. We nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.